Reviews


5 stars after 282 reviews
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pokébowls waren weer zó lekker! 9/23/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top gergeld! 9/13/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De avocado was hard en heb ik helaas weggegooid. De rest was lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, vers, snel en vriendelijk. Perfecte snelle gezonde maaltijd. En makkelijk te bestellen via de website. 9/8/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1 uur te laat bezorgd 8/15/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke poke bowls! Kip met cocos is een aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch lekkere maaltijden voor een nette prijs! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De best gevulde en lekkerste poké bowls in breda. 8/4/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker en erg vers. Snel en netjes bezorgd. 7/16/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
7/13/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
7/13/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/11/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bij het afhalen was men de brownie vergeten mee te leveren. Teruggegaan en een extra doosje meegekregen, top oplossing(maar wel een extra ritje)! 7/11/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en goed gevuld 7/9/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik en mn dochter erg veel last van onze magen vandaag! 6/30/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De website sprak voor zich, het bestellen verliep vlot en de levering was er binnen de verwachtte tijd. Helaas was mijn bestelling niet compleet en kwam er vooralsnog geen reactie op het ingevulde contactformulier. Voor het zieken van contact is dit formulier de enige mogelijkheid. 6/28/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Late bezorging. Kwaliteit we goed. 5/31/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Veelste te veel ui in de pokebowl. In de groente-pokebowl waren 2 vd 5 groentes ui..rode ui en bos ui en ook echt veel te veel. Ook nadat ik alles eruit had gehaald overheerste de uiensmaak enorm, ook de dressing vond ik niet passen. Echt een dikke onvoldoende en we zullen niet meer bestellen. Ook de kip pokebowl bevatte te veel ui en rode biet vonden wij niet passen bij kokos en kip, vreemde combinatie. Spekkoek was lekker. 5/28/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling werd ruim 35 minuten later bezorgd dan aangegeven, maar veel storender was dat het al 20 minuten vóór levering al afgevinkt werd als 'bezorgd', waardoor we dachten dat het misschien ergens verkeerd geleverd was. De 2e ster is puur uit coulance vanwege de overmacht door verkeersdrukte, wat de bezorger aangaf. Daarvoor is dan nog begrip. De Poké bowls waren lekker, al bevatte 1 van de 3 zeer weinig saus, beduidend minder dan bij eerdere bestellingen. 4/4/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bestel vaak lekkere verse pokebowls bijpoke 😃 gister waren helaas de avocado en mango te rijp. Verder is bezorging website etc. altijd top en de biels lekker vers. 4/2/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben er weer van genoten. Heerlijk en ruim voldoende 4/1/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk, snelheid van het personeel kan beter. Bestelling kon om 19.30u afgehaald worden, toen moest ik nog een kwartier wachten voordat die klaar was. Dat was jammer. 3/28/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte service en afhandeling 3/23/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/21/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk genoten van de poke bowls This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd smullen! Zelfs de kleine pokébowl is een royale portie. 3/12/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk als altijd.Bezorgd op afgesproken tijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De rijst was niet gaar, er zat geen saus op en de bezorging te laat. Jammer, voorheen was het wel altijd goed. 2/17/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik meld herhaaldelijk bij een bestelling dat ik geen bestek nodig heb. Toch wordt dat geregeld mee gegeven. Jammer. 2/17/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was top! 1/29/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/24/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/12/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij zijn fan! 1/3/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk als altijd! Heel attent dat er even gebeld werd dat het wat later bezorgd zou worden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde echt te lang. 17:45 besteld en 20:15 pas bezorgd. 12/29/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed eten voor een goede prijs! 12/23/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Over het algemeen ben ik heel tevreden over de prijs/ hoeveelheid verhouding. Ik heb alleen deze keer surimi ontvangen in plaats van de edamame boontjes die ik had besteld. Dat was jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/10/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker bij jullie! 12/3/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer zo'n heerlijke pokébowl bezorgd door weer en wind! Nu iets met citroen erbij besteld; zóóó lekker! Kwaliteit is hier gewoon standaard! 11/26/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk als altijd!!! 11/13/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/10/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/6/2021
Breda 5 stars after 900 reviews
Breda