Reviews


5 stars after 144 reviews
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2024
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/14/2024
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pokebowls 5/27/2024
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Alle begrip dat het druk is, maar bijna 2 uur wachten terwijl en vooraf 50 min wordt gecommuniceerd is niet prettig. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling veel te laat. Erg jammer. 4/2/2024
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heel lekker. We hadden alleen zalm besteld maar die bleek op te zijn. Ze belde om te vragen wat we dan wilden. 4/2/2024
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging altijd later dan wordt toegezegd maar nu echt dik half uur te laat. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2024
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Even een belletje dat de bestelling wat later is door drukte is erg fijn, dat doen ze niet overal. 2/16/2024
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2024
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
12/22/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed gevuld en zeer lekker. Duidelijke site 12/11/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super tevreden, en vriendelijk personeel👍🏼 11/27/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/15/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 9/8/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker 9/4/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super, en veel sneller bezorgd als aangegeven, alles was heerlijk vers en zoveel keuze 8/24/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De pokebowl is super van bij Poke alleen we bestellen regelmatig maar bij nagenoeg elke bestelling wordt er wel wat vergeten (gekozen ingrediënt niet toegevoegd). Dat is jammer. 8/12/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/11/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit lekkere pokebowl! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/30/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/27/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/13/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/13/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was fantastisch, verse ingrediënten, en een lust voor het oog. Ga zo door! 6/6/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke, goed gevulde pokebowl. Verder ingrediënten van super kwaliteit.. én op de afgesproken tijd bezorgd! Een dikke 10! 5/25/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/21/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/14/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer overheerlijk. Super vers. Netjes op tijd klaar. Toppie 5/10/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ordered online during a busy time. Was updated about the expected delivery in time. Really enjoyed the food. 5/1/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/28/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
3/28/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/12/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer genieten van een heerlijke pokebowl. Zelfs voor de afgesproken tijd klaar. Toppers 3/9/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/5/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De laatste paar bestellingen vonden we de middel portie wel erg klein geworden, maar nu was het gelukkig weer meer en ook erg lekker. We hebben ervan genoten. 3/1/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/25/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas is er nog steeds geen mogelijkheid om geen topping te nemen, waardoor er ondanks het in de opmerkingen aangegeven te hebben toch weer 2 bowl waren met topping. Voor de rest echt heerlijk! 2/21/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3x besteld en 3x zeer tevreden, uitstekend service, zeer goede kwaliteit van eten. Kortom jullie zijn een klant rijker. 2/10/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker 1/18/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er staat personeel bij de ingang buiten te roken. Bestelling was niet compleet. Eten was oké maar normaal beter. Besteld op zondag, mango was overrijp. Onder de maat ervaring deze keer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd, vers en erg smaakvol. Keuze genoeg. Echt een aanrader 12/29/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Om 16.40 voor 17.30 besteld, kreeg het uiteindelijk pas ruim na 19.00 uur. Rond half 18.30 gebeld om te vragen of hij misschien vergeten was, niet bijzonder vriendelijk te woord gestaan dat ze mijn bestelling niet zag staan maar dat hij vast nog kwam. Toen de bestelling er was bleek hij niet te kloppen. De basis was sushi rijst ipv met sla erdoor, en de tempura seaweed topping ontbrak. 12/23/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker, top kwaliteit en snel geleverd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/18/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten is super lekker en ook een mooi keuzemenu. Laten bezorgen maar dat was 50 min na de verwachtte tijd… en na een keer gebeld te hebben. Dat kan beter! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/18/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/18/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De gebakken knoflook is wel heeeel scherp/pittig. 12/15/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/5/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
altijd vers en zoooooolekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/4/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/28/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/25/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gelukkig een eigen website,in plaats van de oplichters thuisbezorgd. Het was weer vanouds lekker,vers,goed gevuld en optijd. 11/25/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Over de kwaliteit kan ik niet oordelen aangezien ik mijn poke bowl niet heb ontvangen (momenteel al 2h geleden dat ik heb besteld). Vind dit erg schandalig en hoop dat jullie met een gepaste oplossing/compensatie komen. Erg teleurgesteld. 11/22/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/14/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bij de website is er geen optie om te kiezen voor "geen toping". Dit meld ik dan steeds in de comments. Dit heeft nu elke keer weer geresulteerd in een tweede levering omdat de toping er steeds doorheen zit. Een extra optie op de site zou dus niet verkeerd zijn. Tevens was bij de laatste levering bij de tweede keer de "extra zalm" van 4.50 niet meegeleverd. Om dan te bellen een het een derde keer te laten leveren had ik op dat moment geen zin in. Al met al kan er op gebied van bezorging nog wat verbeterd worden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vanavond weer heerlijk gegeten 11/11/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Teleurgesteld.. Voor de eerste keer waren de / leken de ingrediënten minder vers. Ook de samenstelling van de bowl was echt minder. Zonde. Overigens had Thijs Vermunt vandaag dezelfde ervaring. Jammer, want we zijn fan en bestellen heel vaak. 11/11/2022
Breda 5 stars after 775 reviews
Breda