Reviews


5 stars after 137 reviews
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima bowls! Vers en goed gevuld! Maar al meerdere keren met afhalen ruim op tijd bestelling gedaan en als ik aankom, moet er nog begonnen worden. Niet fijn met 2, 3 of 4 bowls. Zeker niet als er dan maar 1 ander briefje hangt, en het niet druk is. 3/2/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goede kwaliteit, ruime porties, vers en de bestelling wordt - anders dan bij andere aanbieders - gratis bezorgd. En als er een keertje iets niet meer voorradig is, dan wordt dat meer dan uitstekend opgelost, t/m de volgende bestelling aan toe. Aanrader! 2/27/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top kwaliteit voor prima prijs! 2/25/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd besteld, geleverd op het gewenste tijdstip. Heerlijk gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/11/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/4/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker! 1/30/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De avocado mag wat kleiner. De rijst was erg plakkerig deze keer en ergens had ik grote garnalen verwacht gezien. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Jammer dat ze niet bezorgen in Terheijden, dus dan maar in de auto stappen en afhalen.. 1/23/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling heeft 1,5 uur geduurd. Dit vond ik erg lang. Het zou fijn zijn als we hiervan op de hoogte werden gehouden. De poke bowl zelf is super, net als de andere keren! 1/19/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verkeerde dessert werd geleverd maar na een telefoontje werd dit direct rechtgetrokken. Top service! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had om 17:55 een bestelling geplaatst. Daar stond bij dat het ongeveer 50 minuten kon duren. Uiteindelijk werd de bestelling om 19:25 geleverd. Rijkelijk laat! Aangezien het een koude maaltijd is is dat geen issue maar zet dan niet op de website dat het 50 minuten duurt. Werk a.u.b. met een realistische bezorg tijd. Mensen weten dan waar ze aan toe zijn. Verder prima eten, vers en smaakvol! 12/30/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zaten alleen geen eetstokjes bij.. 12/30/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas miste er bij 2 van onze bowls de saus. En bij de andere was deze in de bowl gedaan terwijl we hadden gevraagd deze apart te houden. Verder was het erg lekker en een zeer vriendelijke bezorgster. 12/30/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste bestelling op aanraden. Zeker niet de laatste. Heerlijk .... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De avocado mag minder grof This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/17/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk. 12/16/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd tevreden! Met service, prijs kwaliteit en snelheid van klaar maken 12/15/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De rode ui was niet goed geschild. Zat nog een stuk van het eind aan. 12/12/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij Poke heeft echt de lekkerste Poky's. En qua prijs-kwaliteit scoren ze ook nog hoog. Helaas zit er geen in mijn regio ( Barendrecht-Rotterdam ). Want hier kunnen ze niet tippen aan Bij Poke. 11/27/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie zijn momenteel niet te vinden in de lijst van thuisbezorgd, vandaar nu rechtstreeks besteld. Ging perfect, snel en aardige bezorger. Daarnaast leek het recept wel verbeterd, was super lekker ! 11/26/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pokébowls in Breda 11/20/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super lekker 11/18/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/13/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top👌🏻 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Smaakte heerlijk! Alleen zat er verkeerde saus op twee van de poke bowls 11/7/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bij alledrie de keren dat we besteld hebben, wordt er later geleverd dan aangegeven. (Waarvan 1 x een uitschieter van iets meer dan een uur... en de andere twee keer een kwartier ongeveer) Dat is wel jammer, maar we plannen voortaan gewoon extra vroeg in voor de zekerheid ;-) Wel iedere keer netjes excuses en vriendelijke bezorging. Misschien een idee om de tijdsvakken iets ruimer te nemen? Dus dat klanten per half uur of drie kwartier kunnen inplannen ipv per kwartier. Lijkt me voor jullie gemakkelijker om het na te komen en komt dus ook beter over bij klanten. Maar het belangrijkste is de kwaliteit! Deze pokebowls zijn zo lekker en vers, daar wachten we graag wat langer op! 11/6/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Tonijn was niet vers, ik heb het moeten weggooien 10/26/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Zou om 16:15 klaar zijn maar helaas werd het pas 16:27. Ook zaten er geen stokjes bij. Voor afhalen is het wel handig om er iets bij te doen van eetgerei. Qua pokebowl zijn jullie de beste gewoon.. super lekker gegeten weer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd erg tevreden met de bowls van bij poké! 10/12/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling stond op tijd klaar voor ophalen en heeft goed gesmaakt! Goede kwaliteit avocado's. Goede verhouding tussen de ingredienten. Gebruiksvriendelijke website, aangenaam om ook optie afhaal en afhaaltijd te kunnen selecteren. 10/10/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 10/10/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was weer een van de bakjes opgegaan. Maar super lekker 10/8/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een heerlijk eten voor een eerlijke prijs. Alles vers en volop vrije keuze hoe je pokebowl wil samenstelling. Vriendelijke personeel en bezorging werkt ook prima. Ik ben fan van jullie. ( En ik heb toch al heel wat verschillende pokebowl zaken geprobeerd: jullie zijn samen met een andere zaak mijn nummer 1) 10/7/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goddelijk! 10/5/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
HEERLIJK! Gevarieerd, gezond en vullend. 10/3/2020
BijPoke Breda 5 stars after 378 reviews
BijPoke Breda