Reviews


5 stars after 93 reviews
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom fantastisch 6/29/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste pokebowls van Breda! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/27/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vers gemaakt vlak voor afhalen. Middelgroot is een goede maaltijd. Superlekker!! 6/26/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service en heel erg lekker! Werd nog nagebeld over een actie die ik zelf was vergeten maar waar je gebruik van mocht maken. Topervaring & snel weer bestellen :) 6/24/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk gegeten! En top dat je bij een online reservering een drankje gratis krijgt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Food is always great :) and the free drinks is nice. But we ordered a brownie, but it wasn't in the package :( 6/20/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! Vers gemaakt en zo smaakt het ook! 6/19/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, fantastisch toetje en aardige bezorger!! 6/18/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect as always! 6/16/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste Poké van Breda en supersnel geleverd. 6/13/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/8/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
erg lekker maar een beetje te zout deze keer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere bowls! 6/6/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/4/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service, goede prijs en mijn favoriete delivery restaurant van Breda! 6/2/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
45 minuten langer op ons eten gewacht dan de uiterlijke bezorgtijd die vooraf was aangegeven, maar wel heel lekker gegeten! 6/2/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker verse, goede smaak en een foutje bij de bestelling super goed en zeer vlot opgelost. We bestellen snel weer. 6/1/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ga zeker nog een keer bestellen! 5/28/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De website waserg lastig te vinden met Google. Poke bowl en bezorging was perfect! 5/28/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top eten!! 5/26/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging snel, eten top en zeker genoeg. Aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling makkelijk kunnen plaatsen via jullie eigen website. Bestelling keurig op tijd ontvangen. Bowls waren zeer goed gevuld. En zagen er netjes uit. Wel jammer dat de lente ui veel te grof was gesneden. De avocado was net aan rijp en de sesamsaus was helaas niet uit eigen keuken. Hopelijk kunnen jullie hier iets mee! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
BijPoke Breda 5 stars after 203 reviews
BijPoke Breda