Reviews


5 stars after 171 reviews
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste bestelling op aanraden. Zeker niet de laatste. Heerlijk .... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De avocado mag minder grof This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/17/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk. 12/16/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd tevreden! Met service, prijs kwaliteit en snelheid van klaar maken 12/15/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De rode ui was niet goed geschild. Zat nog een stuk van het eind aan. 12/12/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij Poke heeft echt de lekkerste Poky's. En qua prijs-kwaliteit scoren ze ook nog hoog. Helaas zit er geen in mijn regio ( Barendrecht-Rotterdam ). Want hier kunnen ze niet tippen aan Bij Poke. 11/27/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie zijn momenteel niet te vinden in de lijst van thuisbezorgd, vandaar nu rechtstreeks besteld. Ging perfect, snel en aardige bezorger. Daarnaast leek het recept wel verbeterd, was super lekker ! 11/26/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pokébowls in Breda 11/20/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super lekker 11/18/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/13/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
TopπŸ‘ŒπŸ» This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Smaakte heerlijk! Alleen zat er verkeerde saus op twee van de poke bowls 11/7/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bij alledrie de keren dat we besteld hebben, wordt er later geleverd dan aangegeven. (Waarvan 1 x een uitschieter van iets meer dan een uur... en de andere twee keer een kwartier ongeveer) Dat is wel jammer, maar we plannen voortaan gewoon extra vroeg in voor de zekerheid ;-) Wel iedere keer netjes excuses en vriendelijke bezorging. Misschien een idee om de tijdsvakken iets ruimer te nemen? Dus dat klanten per half uur of drie kwartier kunnen inplannen ipv per kwartier. Lijkt me voor jullie gemakkelijker om het na te komen en komt dus ook beter over bij klanten. Maar het belangrijkste is de kwaliteit! Deze pokebowls zijn zo lekker en vers, daar wachten we graag wat langer op! 11/6/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Tonijn was niet vers, ik heb het moeten weggooien 10/26/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Zou om 16:15 klaar zijn maar helaas werd het pas 16:27. Ook zaten er geen stokjes bij. Voor afhalen is het wel handig om er iets bij te doen van eetgerei. Qua pokebowl zijn jullie de beste gewoon.. super lekker gegeten weer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd erg tevreden met de bowls van bij poké! 10/12/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling stond op tijd klaar voor ophalen en heeft goed gesmaakt! Goede kwaliteit avocado's. Goede verhouding tussen de ingredienten. Gebruiksvriendelijke website, aangenaam om ook optie afhaal en afhaaltijd te kunnen selecteren. 10/10/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 10/10/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was weer een van de bakjes opgegaan. Maar super lekker 10/8/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een heerlijk eten voor een eerlijke prijs. Alles vers en volop vrije keuze hoe je pokebowl wil samenstelling. Vriendelijke personeel en bezorging werkt ook prima. Ik ben fan van jullie. ( En ik heb toch al heel wat verschillende pokebowl zaken geprobeerd: jullie zijn samen met een andere zaak mijn nummer 1) 10/7/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goddelijk! 10/5/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
HEERLIJK! Gevarieerd, gezond en vullend. 10/3/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, echt een aanrader 9/30/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
eten smaakt heerlijk en is lekker grote portie. 9/25/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeeeeerlijk! πŸ˜‹ 9/24/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na 1 uur pas geleverd nadat ik zelf hebben moeten bellen omdat ze ons waren vergeten ! En dan inbreekt er ook nog wat! En dan als excuus 1 heel klein stukje spekkoek krijgen voor 2 personen! We worden ook altijd gebeld wat voor drinken we willen als we via de website hebben besteld zelfs dit is niet gebeurd 9/23/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Waanzinnig lekkere bowls! Heerlijk vers. Voor herhaling vatbaar. 9/23/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Saus alleen los geleverd ipv in de poke bowl, maar dat is natuurlijk makkelijk opgelost. Verder 100% tevreden. 9/22/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/21/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk. Lekker snel bezorgd ook. Mijn eerste, maar zeker niet mijn laatste bestelling :-) 9/16/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed gevulde bowl! Alleen de garnalen mogen groter. 9/12/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Je kan alles zelf kiezen qua ingrediënten. De medium is meer dan genoeg. Het duurt wel lang, dus daar moet je rekening mee houden. 9/11/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering, vriendelijke service!! 9/10/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ziet er goed uit en gaat vast lekker zijn :) 9/8/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/5/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn bestelling stond klaar, en het was boven verwachting smakelijk. Volgende week weer;-)! 9/2/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/31/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben overheerlijk genoten. Royaal belegd! Het is echt waar voor je geld. 8/29/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
supersnelle bezorging! 8/29/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede smakelijke Bowl, snel geleverd en goede service. Omdat ik via de site bestelde mocht ik een gratis drankje bestellen. Volgende keer bestel ik hier weer!πŸ‘πŸ» 8/26/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pokébowls met erg veel lekkere toppings! 8/18/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/15/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk zoals altijd. Maar wel jammer dat er geen tonijn meer is! πŸ˜” 8/15/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service, werd netjes gebeld omdat er een ingrediënt niet was. Erg lekker en niet duur. 8/15/2020
BijPoke Breda 5 stars after 536 reviews
BijPoke Breda