Reviews


5 stars after 413 reviews
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! De bestelling was niet compleet, super goed opgelost. Fijne service 9/16/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was heerlijk en zag er goed uit prima ga zo door 9/16/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/13/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde veel te lang voordat de pokebowls geleverd werden. (1 1/2 uur) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Staat op de juiste klaar om op te halen. je kan bestellen wat je zelf het lekkerst vindt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk! Goede service en fijne levering. En natuurlijk echt HEERLIJKE pokebowls This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/11/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/11/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed en lekker, wat zuinig met de saus cq mayonaise 9/10/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima gegeten. Goed geregeld. Bestelling stond keurig op tijd klaar. 9/8/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Werkelijk erg goed! 8/31/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd vers en smaakvol! 8/30/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Te veel zeewiersalade, maar verder heerlijk! 8/23/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/23/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/23/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pokebowls, zagen eruit of ze waren gevallen. Zou om 18.30 uur volgens afspraak worden bezorgd , moeten wachten tot 20.00 uur , na twee keer bellen. Geen enkel excuus. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Extreem late levering, maar het was wel weer lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker vers, goed van smaak en royale porties. Zeker een aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd geleverd en super heerlijke pokebowls. 8/19/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service! Ik werd gebeld dat er een ingrediënt niet leverbaar was, waarop ze een heerlijk alternatief hebben geboden! Smaakte heerlijk! 8/17/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/16/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Moesten helaas 1,5 uur wachten maar het smaakte weer overheerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
iets prijzig, maar wel mega lekker. 8/3/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het was erg laat bezorgd maar het wachten waard.het was heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 7/29/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is heerlijk ik vind alleen de prijsstijging enorm met bezorgen voor 1 persoon. Eerder was een zelfdenkende te stellen bowl 8,00 en nu 9,50 dat is er. Groot verschil. Minimaal bedrag. 12.00 .. plus bezorgkosten . Jammer want daardoor zal ik minder vaak bestellen 7/22/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Te weinig rijst en de avocado was niet rijp 7/19/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vier maanden terug had ik klachten. Inmiddels lijkt het verbeterd. 100% perfect. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers super 7/15/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Uitermate slechte avond. Het eten stelt niet teleur, maar de bezorging wel. 17.20 uur besteld op een maandag avond, pas na afronding bestelling werd aangegeven dat het eten er pas rond 18.20 zou zijn. I.v.m. werk afspraken werd dat krap voor mij. Gebeld en gevraagd of het wellicht iets eerder kon. Hier hadden ze helaas geen invloed (wat ik dan nog kan begrijpen). Om half 7 nog steeds geen eten. Om kwart voor 7 ook niet. Meerdere keren gebeld. Zij zouden bezorger bellen en daarna mij weer. Dit werd nooit gedaan. Ik moest eigenlijk om kwart voor 7 de deur uit voor een afspraak. Om 5 voor 7 ben ik maar gewoon gegaan. Net toen ik de deur uit liep, kwam de bezorger aan. Slechte service. Aan het einde namen ze mijn telefoontjes ook niet meer op.. Erg jammer aangezien het eten heerlijk is. 7/14/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wederom veel te laat bezorgd en niet compleet jammer want het is zo lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer, flink duurder geworden. 7/9/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/6/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/6/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
gewoon goed 7/2/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Afgelopen keren was het erg netjes maar deze keer was het een rommeltje. Alles leek open geweest, maar bij elkaar gegooid in het bakje en niet volledig volgens het zelf gekozen recept. Na de goede ervaringen nu erg teleurgesteld. En boven op alles ook nog erg laat. Bijna 1,5 uur moeten wachten. 7/1/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
eten was 20 minuten te laat, en belde pas toen ze aanreed wat ook al 10p minuten te laat was, was onduidelijk dat je voor 22,- euro aan eten MOET bestellen 6/29/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/25/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/25/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Verkeerde ingrediënten in mijn pokerbowls. Ciazaad in plaats van sesam en zeewier salade vergeten... Erg jammer ook was mijn bowl helemaal gehusseld en niet netjes. Jammer, wel goede kwaliteit producten. 6/25/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Door een heftige regenval, was de bestelling 45min later. Hier kreeg ik netjes een telefoontje over en daarna werd de bestelling geleverd. Dat is overmacht, maar netjes dat ik even een telefoontje kreeg Pokebowl was heeeeerlijk! 6/18/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Super aardige mensen 6/18/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Behoorlijk wat later dan aangegeven (ruim een half uur). Dat zijn we niet gewend. Verder weer prima en lekker. 6/18/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk, maar het duurde ruim 2 uur voordat we deze bezorgd kregen. Na een uur werd ik gebeld dat het nog 20 minuten zou duren, dat werd een uur. Jammer, maar dit was mijn laatste bestelling 6/18/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Delivery was delayed, but got a call informing me about it and an apology. Food was great. everything looked and tasted fresh despite the warm day the food was still at a good temperature and delicious. 6/18/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Over het algemeen zeer tevreden. Alleen zat er veel te veel saus in de pokébowl en moesten we nog 10 min wachten op onze bestelling terwijl we al 2 uur eerder hadden besteld. 6/16/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
wederom heerlijk gegeten en de bestelling was op tijd hier. Super! 6/16/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
20% Prijsverhoging in 1 dag!!! Ik begrijp dat dingen duurder worden maar 20% is absurd!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker, echt een aanrader. Werd op de juiste tijd bezorgd 6/12/2021
BijPoke Breda 5 stars after 624 reviews
BijPoke Breda