Reviews


5 stars after 560 reviews
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/15/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1 uur van tevoren besteld, toen ik hem geen halen op te afgesproken tijd was hij nog niet klaar ze waren er nog niet aan begonnen. En ze hadden geen zalm meer zeiden ze toen ik al 10 minuten stond te wachten. Na een half was die eindelijk klaar. 11/14/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Stond niet op afgesproken klaar ter ophaling miscommunicatie tussen bereiders na 25 min wachten verteld men dat een ingredient op is en bestelling moet aanpassen? Slecht ingekocht/gepland uiteindelijk eten zelf lekker, alleen de frustraties ervoor bederven de pret This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! En precies op tijd geleverd! 10/31/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/31/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestelling werd snel bezorgd, maar was niet compleet. De spekkoek ontbrak. Het jammere is dat ze het niet na komem bezorgen. Nu is het hopen dat ze de belofte nakomen dat je daar nog een andere keer recht op hebt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/29/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/28/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Soms te goede stukken in de Poke bowl, de bestelde soja saus was men vergeten. Bestelling stond niet op de afgesproken tijd klaar. Was wel lekker! 10/24/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/18/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben heerlijk gegeten,het duurde alleen wat langer dan verwacht voordat het bezorgd werd en was dit niet op het verwachte tijdstip. Verder top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/16/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte aflevering Heerlijke vegan gerechten 😋 10/1/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top! Heerlijke bowls, vriendelijke bezorgers en nooit lang hoeven wachten. 9/29/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pokebowl was lekker en vers. Ook lekkere saus. Ging iets compleet mis met mijn bestelling, nieuwe bowl gekregen. Deze zat echter veel minder vol dan die van mijn vriend. Hij had moeite hem op te krijgen en ik had nog honger. Maar zoals eerder gezegd, dat deed niks af aan de smaak, die was top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten alleen was men vergeten de teryakisaus er bij te doen. 9/20/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Na ophalen bleek de bestelling niet compleet, maar na telefoontje werd dit nagerecht met een extraatje. Top opgelost ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik moest even wachten tot het klaar was, maar werd ter plekke vers bereid. 9/2/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Poke Bowl, samen te stellen naar eigen smaak. Website werkt goed, alles duidelijk. Het staat klaar op de afgesproken tijd. Een smalle bowl is voor mij een volledige maaltijd, zo lekker gevuld is het. 9/2/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer lekker gegeten! Maar met gekookte garnalen in een poke bowl verwacht je geen cocktailgarnalen. Zeker niet als er op de foto's op de website gewoon jumbo garnalen staan afgebeeld. 9/1/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/31/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima 8/30/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/23/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top bezorging op tijd en zoals gewoonlijk erg lekker ! Goede kwaliteit prijs verhouding. 8/23/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meestal erg goed! Vandaag alleen helaas niet zo tevreden over de inhoud van de bowl. Avocado was stukken bruin en bitter en de zalm verkeerd gesneden. Hele grote stukken en verkeerd op de graat waardoor er graten in de pokebowl zaten. 8/17/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/12/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom een heerlijke bowl in medium gekregen omdat de small op was. Een aangename verrassing 👍🏻 8/11/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sommige producten waren nog bevroren. 8/10/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit was beduidend minder dan anders. Advocado was al bruin uitgeslagen. Dus die was al een tijdje uit de schil. Normaal geen last van. Ik hoop dat dit verbetert anders geen bestelling meer bij jullie. We gaan het zien. En proeven. 8/2/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/26/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/25/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Enthousiaste medewerkers plus lekkere eten. 10/10 voor mij. (De website is wat minder wat er stond als eerste afhaal mogelijkheid 19:00 uur terwijl ik al binnen 15 min kon ophalen. Had 18:15 besteld) 7/25/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was totaal niet vers. De zeewier salade stonk, de ananas en de mais was oud. Eerste en laatste keer, zwaar teleurgesteld. (De bezorging was goed eten was op tijd) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestellen via de website kan makkelijker. Als je per ongeluk iets verkeerds aan tikt, of iets wilt aanpassen wat in je winkelmandje staat, moet je helemaal opnieuw beginnen. 7/23/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
wederom heerlijk gegeten! dank jullie wel 7/21/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Op maandagmiddag besteld voor dinsdag 18.00 uur. Om 19.00 uur op dinsdag kreeg ik aan de telefoon te horen dat het druk was maar dat mijn bestelling nu werd bereid. Om 20.00 uur maar weer gebeld, het zou er over 20 minuten zijn. Ben ik niet gewend, enorme tegenvaller! 7/19/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling geannuleerd, slecht bereikbaar, slechte communicatie 7/19/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Enige minpunt was dat de actuele status op de website niet klopt. Stond nog op bereiden en toen ging de bel al, wel snelle bezorging dus ;) heel tevreden! Was ook erg lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/14/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/12/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten,voor herhaling vatbaar. Tot een volgende keer! 7/8/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/1/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en vers! 6/13/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het viel tegen deze keer! Ik bestel regelmatig een bowl en het is altijd super lekker! Nu zat er echt te weinig avocado in. Had 2 porties besteld maar zat er maar 1 x in. En ik vind zo’n klein flesje sojasaus echt te weinig voor een medium maat bowl. Dan zit je echt droge rijst te eten en dat is zo sonde. En dat terwijl ik om voldoende sojasaus gevraagd heb… Echt jammer dit keer!! 6/6/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
wéér gewéldig genoten! thnx This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het was erg lekker en de medium vulde erg goed. Helaas duurde het bezorgen wat lang en miste ik een saus. 5/21/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer héérlijk gegeten! en dank jullie wel voor de lekkere brownies, had echt niet gehoeven hoor, maar wel heel lief!! thnx 5/7/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De avocado was voor de helft knoerhard dus weggegooid. Verder was het heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk Ruime keuze 4/27/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/20/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/19/2022
Breda 5 stars after 941 reviews
Breda