Reviews


5 stars after 110 reviews
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/31/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bij ‘garnalen’ verwacht ik de gamba’s zoals op de foto’s staan afgebeeld, geen Hollandse garnalen.. verder prima maaltijd 10/29/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas zat de gevraagde zalm niet apart maar tot mijn blijde verwachting waren de garnalen Hollandse garnalen en daardoor smaakte alles super lekker, beter dan de roze garnalen, echt een verbetering! 10/28/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben een behoorlijk grote eter, en was benieuwd of de grote pokebowl wel genoeg zou zijn. Nou... de volgende keer heb ik voldoende aan medium!! Erg lekker en snel! 10/28/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nu twee keer een poke bowl besteld, en beide keren super kwaliteit en super service. 10/27/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hier een heel tevreden besteller; super vers en super lekker! 10/27/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
15 pokebowls besteld en allemaal goed gegaan! Super. 10/26/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Brownie niet mee geleverd zou terug gebeld worden om financieel te verrekenen, niet gebeurd.... 10/26/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super hier. Erg vers en super vriendelijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, goed voor herhaling. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en vers.. al vaker besteld. Dit keer was mijn pokebowl een beetje waterig, ik denk door de komkommer of de sla.. smaak was wel goed! 10/24/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen en bezorgen was goed. Echter waren er heel dingetjes mis. Bij 3 van de 4 bowls ontbrak er wat (bv saus of toppings) of waren verkeerde ingedrienten toegevoegd (zalm ipv garnalen). Jammer, maar verder was het lekker. 10/24/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Kon niet alle ingrediënten lezen op de site (via mobiel), maar het was HEERLIJK! 10/23/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was erg lekker. We hebben bijna 1,5 uur meten wachten voordat het werd bezorgd. Ze belde tussendoor wel dat het later kwam, wat ik erg netjes vond. Ook werd er excuus aangeboden maar ik snap niet dat het zolang moet duren voor 2 koude gerechten! De bezorgkosten van € 2.00 kwam ik pas achter na bezorging. Dit wordt niet voldoende gecommuniceerd via de website. 10/23/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Saus vergeten verder alles in orde 10/22/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
HEERLIJK!!!!! 10/22/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Echt een aanrader 10/21/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wauw heerlijk gegeten !! Eerste keer besteld maar dat gaat meer worden !! 10/21/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super lekker!! 10/19/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker. We hadden de zelf samengestelde Bowl. Dus alleen de dingen die we lekker vinden. Ingrediënten zijn vers en we zijn erg tevreden. Ook de verhoudingen zijn prima. Niet te veel rijst. Kortom wij bestellen vast nog een keer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor 3e keer besteld. Dit keer laten bezorgen. Erg tevreden en super lekkere pokebowls. Als toetje lekkere carrotcake. Super! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat er niets met de opmerking voor saus apart gedaan is This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde erg lang (1.30u) Daarnaast als tip maak van de avocado kleine stukjes ipv grote parten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Duidelijk site. Bezorgdienst was stipt op tijd en het eten was prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al meerdere malen besteld bij Poké Waalwijk. Steeds netjes op tijd en we hebben vanavond weer heerlijk gegeten. 10/17/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Avocado was hard en ook een aantal stukjes van de mango waren niet goed. Ook wat weinig saus, maar deze kun je bijbestellen dus dat zal ik de volgende keer doen. 10/16/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Weinig tonijn en de ander weinig zalm. Daarom te prijzig voor en salade met veel rijst. Jammer, had veel meer "body" mogen hebben. 10/16/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg blij met jullie Jammer dat er geen chopsticks bijzaten maar dat vergeef ik jullie, hopelijk de volgende keer wel 10/15/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
goede kwaliteit jammer dat de mango op was en de bezorgtijd is wel aan de lange kant en was eerst gratis en nu niet meer. hopelijk gaat er niet nog meer negatief veranderen dat zou jammer zijn daarom 4 sterren ipv 5 10/13/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/13/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/12/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen altijd graag bij jullie! Het is echt heerlijk en gezond. Wat willen we nog meer. De service is ook prima. 10/12/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, vers eten Bij-Poké! Blij dat er eindelijk gezond eten besteld en thuisbezorgd kan worden. Zeker als je veel allergieën hebt kun je je eigen maaltijd samenstellen. TOP! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, alles perfect This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1e keer bij jullie besteld super goed tevreden!! Voor herhaling vatbaar 10/10/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 10/8/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Poke bowls zijn heerlijk, verse producten, top! Avocado gesneden ipv grote brokken zou nog meer bijdragen aan de kwaliteit. Bezorgservice perfect op tijd en website is goed overzichtelijk. 10/8/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt niets op aan te merken! We waren erg tevreden en erg lekker. Stond ruim op tijd klaar 10/7/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk! Het ziet er mooi uit en smaakt ook zo. Bezorger was keurig op tijd en hield netjes afstand i.v.m. Corona. Altijd blij als een maaltijd precies goed is: niet te veel en niet te weinig. 10/7/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb duidelijk in de omschrijving en ook nog gebeld dat er niet overdreven zeewier in moest. Kreeg alsnog 20 procent rijst en 50 procent zeewier. De carrotcake leek net uit de albertheijn gehaald, dit was niet de carrotcake die jullie normaal hebben. Als jullie deze niet hebben haal m dan gewoon van je menu. Zo betaald een klant niet 3,50 voor een stukje cake van de albert heijn. Heel slecht sorry 10/6/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/5/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was gelukkig weer top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben nu 4x besteld ! Het eten is heerlijk , absoluut een aanrader. Helaas valt de bezorg tijd wel een beetje tegen. (Wel wordt je netjes gebeld dat t uitloopt) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker, goed van kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar. 10/3/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/3/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt een aanrader! Goede prijs-kwaliteit verhouding, gevarieerd aanbod & ruime porties (kleine bowl voor mij meer dan voldoende). Netjes op tijd geleverd, vriendelijke bezorger. Zeker voor herhaling vatbaar! 10/2/2020
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer duidelijke en handige website, bestellen gaat zeer makkelijk. Kwaliteit is goed, alles goed vers. Mijn bestelling staat klaar op afgesproken tijd, netjes verpakt. Weer heerlijk genoten. 10/2/2020
BijPoke Breda 5 stars after 203 reviews
BijPoke Breda