Reviews


5 stars after 241 reviews
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top. Er zat alleen 1 extra ingrediënt (seaweed) niet bij/in. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten, meer dan genoeg. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, zowel de kip, de zalm als de tonijn. In de toekomst zou ik graag voor zilvervliesrijst kunnen kiezen. Veder TOP 2/27/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten!!! 2/25/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer, ik had de sauzen separaat geleverd willen hebben, stond ook ingevuld bij instructie. Wij eten deze bowls een dag later als lunch. Nu zijn de sauzen toch over de bowls gedaan en zullen de bowls minder smaken omdat alles doordrenkt zal zijn, jammer dit komt niet ten goede van de poke bowls. 2/24/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere verse poke bowls en goede service! Ik werd op de hoogte gehouden van wanneer mijn bestelling eraan kwam, erg fijn! 2/22/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt super lekker eten, iedere keer weer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vis en rijst was deze keer erg koud, verder weer erg lekker. 2/19/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/19/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Status bestelling op website klopte niet. / niet up to date 2/19/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/18/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen positieve opmerkingen! Gewoon goed. 2/16/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De “kleine” poke bowl was veel kleiner dan verwacht. Je betaalt er wel erg veel geld voor terwijl je bij kahuna het zelfde kwijt bent voor een kleine waar meer in zit. 2/15/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig geregeld, bestelling ston op tijd klaar en smaakte prima 2/13/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was zoals altijd weer prima. 2/10/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Je kunt de vastgestelde pokebowls niet volledig lezen 2/5/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen hier vaak en het is altijd prima bevallen. Vandaag wederom besteld, maar helaas was er één pokébowl vergeten mee te geven. Gelijk gebeld en er werd gezegd dat hij vooralsnog snel er aan zou komen. Dit was ook zo. Binnen een kwartier was hij er, met een doosje brownies erbij als goedmakertje. Een product vergeten mee te geven kan natuurlijk altijd gebeuren en Bij Poké heeft het keurig opgelost. We bestellen zeker weer hier! 2/4/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/4/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker!! We gaan hier zeker nog eens wat afhalen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel vers en lekker! 1/29/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bowls zien er goed verzorgd uit. En wat niet onbelangrijk is, netjes en op tijd afgeleverd. Collega’s zijn tevreden. 1/28/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 1/27/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgen duurde echt veel te lang. Tussen bestellen en levering zat bijna 2 uur. Eten was erg goed, dus het wachten wel waard. De ui overheerste in beide gerechten, wellicht kan dat iets verminderd worden. 1/27/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom lekker! Bezorging was prima! 1/27/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/26/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt een aanrader! Snelle bezorging en super lekker vers eten!! 1/25/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Wist niet goed waar ik precies minder sterren voor moest geven in het geval van verkeerde producten gekregen. Hadden 4 pokebowls besteld waarvan 3 kip en 1 zalm, uiteindelijk 4 kip gekregen en klopte ook de toppings niet van die ene bowl die fout was. Verder minder knoflook als topping is beter als je niet misselijk wilt worden. Heb nog gebeld maar werd al niet meer opgenomen, hadden afgehaald om half 9. 1/25/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas erg lang moeten wachten. Weliswaar storing met elektrische fietsen en gecompenseerd met een dessert, maar het was te laat met twee kleine kinderen. Daarnaast was de rijst oud of in ieder geval erg droog. 1/21/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/19/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service er werd netjes gebeld dat de bestelling later was ivm sneeuw 1/16/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten is lekker maar jullie zijn altijd te laat 1/9/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgtijd was 1,5 uur. Van te voren stond dit nergens aangegeven. 1/9/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vers, netjes gebeld wanneer ze kwamen bezorgen en top verzorgd! 1/9/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het duurde iets langer dan normaal, maar daar werd netjes over gebeld, dus geen probleem. Er zat maïs in de pokebowl in plaats van de bestelde edamame. Dat was jammer. Verder weer erg lekker. 1/8/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
als je voor de eerste keer besteld is het niet echt duidelijk hoe je de bowl zelf moet samenstellen. Het is gelukt uiteindelijk en het was heerlijk. 1/8/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eerste keer besteld en zeker tevreden! Werd omdat de zalm bijna op was zelfs gratis brownie bijgeleverd, super! Wel mis ik op de site reguliere wasabi ( ipv wasabimayinaise en gember is ook een goede toevoeging! 1/7/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er wordt wel weinig topping op gedaan ik had 2 avocado en het leek dr een vergeleken met andere bestellingen vab eerst 1/7/2021
BijPoke Breda 5 stars after 378 reviews
BijPoke Breda