Reviews


5 stars after 365 reviews
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Door een heftige regenval, was de bestelling 45min later. Hier kreeg ik netjes een telefoontje over en daarna werd de bestelling geleverd. Dat is overmacht, maar netjes dat ik even een telefoontje kreeg Pokebowl was heeeeerlijk! 6/18/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Super aardige mensen 6/18/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Behoorlijk wat later dan aangegeven (ruim een half uur). Dat zijn we niet gewend. Verder weer prima en lekker. 6/18/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk, maar het duurde ruim 2 uur voordat we deze bezorgd kregen. Na een uur werd ik gebeld dat het nog 20 minuten zou duren, dat werd een uur. Jammer, maar dit was mijn laatste bestelling 6/18/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Delivery was delayed, but got a call informing me about it and an apology. Food was great. everything looked and tasted fresh despite the warm day the food was still at a good temperature and delicious. 6/18/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Over het algemeen zeer tevreden. Alleen zat er veel te veel saus in de pokébowl en moesten we nog 10 min wachten op onze bestelling terwijl we al 2 uur eerder hadden besteld. 6/16/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
wederom heerlijk gegeten en de bestelling was op tijd hier. Super! 6/16/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
20% Prijsverhoging in 1 dag!!! Ik begrijp dat dingen duurder worden maar 20% is absurd!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker, echt een aanrader. Werd op de juiste tijd bezorgd 6/12/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In één woord, TOP!! 6/12/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten en op tijd 6/10/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/9/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerlijk en heerlijk, top etenπŸ”πŸ”πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ˜‹πŸ˜‹ 6/7/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het smaakte heel vlak, ,de toppings waren veel te fijn geraspt waardoor er weinig smaak aan zat.Ookzat er erg weinig vis, op zelfs bij de tonijn waarbij je moet bij betalen .Sorry maar voor ons geen herhaling meer 6/5/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Erg lekker, bezorging niet altijd even snel. 6/2/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten, jammer dat de gebakken uitjes erniet waren 5/29/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verrassend lekker en supervers. Dit gaan we vaker doen :-) 5/27/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb al veel pokebowls uitgeprobeerd maar dit zijn toch echt de beste!! 5/24/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke poke bowl. Wel iets te veel zout. 5/19/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De rijst was aan de warme kant waardoor de zalm ook warm was. Verder weer prima! 5/15/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker en goed.Jammer dat veel personen zelfs de kleinste bowl maar voor een deel op aten. De spirulina smoothie was een ervaring voor 1 keer. 5/10/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/5/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk te bestellen en op afgesproken tijd afgeleverd πŸ‘ŒπŸ» 5/5/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit is niet de eerste keer dat we bestellen. Altijd verse ingrediënten en snelle levering. Het beste Poke bowl heb ik ooit in Nederland gegeten. 5/5/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorging duurde iets langer dan normaal, maar verder weer prima gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk en toen de bezorging ietsje vertraagd was werden we netjes gebeld. 5/1/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/29/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/26/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Stond op tijd klaar, de pokebowl was heerlijk! Ook porties zijn prima. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had half salade / half rijst gevraagd maar kreeg volledig rijst. Komt maar heel weinig voor dat er iets misgaat, normaal is het altijd top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Gewoon erg lekker! 4/22/2021
BijPoke Breda 5 stars after 536 reviews
BijPoke Breda