Reviews


5 stars after 506 reviews
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer héérlijk gegeten! en dank jullie wel voor de lekkere brownies, had echt niet gehoeven hoor, maar wel heel lief!! thnx 5/7/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De avocado was voor de helft knoerhard dus weggegooid. Verder was het heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk Ruime keuze 4/27/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/20/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/19/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat de avocado rot was, bowl smaakte er ook na 4/18/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best wel duurder geworden maar kwaliteit is goed 4/18/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker. Aanrader 4/15/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ruime porties, erg lekker. 4/15/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top! Mooi op tijd en lekker! 4/1/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het is heerlijk Maar erg jammer dat de opmerking “ zalm graag apart” weer niet gelezen is…. En dat vind ik dus uitermate irritant. 3/29/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke poke bowl! Erg lief dat er nog wat leuks opgeschreven stond! 3/26/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Minder zalm dan de vorige keer terwijl er nu wel een toeslag voor betaald moet worden. 3/25/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/24/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/22/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt heel lekker, jammer dat bij één de avocado ontbrak. 3/18/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/16/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging weer mooi op tijd. Inhoud niet wat we gewend zijn. Qua hoeveelheid rijst had het ook in een kleine bowl gepast. En als je 4,50 betaalt voor extra tonijn, verwacht je meer dan 6 kleine stukjes. Jammer, hopelijk volgende keer weer als normaal. 3/12/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk!!! 3/12/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super goed, zeker vergeleken met soortgelijke poke bowls bij andere restaurants. Ver uit de beste! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/6/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/5/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden extra tonijn besteld, dat zat er helaas niet in. 3/4/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/25/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is fijn dat je tegenwoordig kan kiezen dat de saus los erbij kan. Kun je deze zelf doseren. Laatste keer met bestellen waren ze wat later, maar ze hebben ons hier netjes via de telefoon van op de hoogte gebracht, ik wou dat ze dat allemaal deden. De Pokebowls (zelf samengestelde) zijn altijd goed, wij bestellen dan ook regelmatig 2/25/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De zalm van de bowl van mijn vriendin smaakte en rook raar. Ze heeft er al over gebeld. Ik heb mijn vis toen voor de zekerheid ook maar weggedaan, ik ruik/proef minder goed nog door Corona. Maar dan wordt je bowl wel saai en niet meer in verhouding met de prijs. Heb er ook een keer een stuk graat in gehad.. Normaal ben ik wel tevreden! 2/18/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service, afhalen was ondanks de grote drukte maar enkele minuten vertraagd en het eten was heerlijk. De porties zijn groot, waar voor je geld dus. 2/15/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heel erg lekker en mooi op tijd! 2/12/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nou ik vind het vreemd ik hou niet zo van een bosui en vraag ik dat ze die er niet veel erop hoeven doen en dan daar voor vraag ik dan mag je er wat extra advocado erop doen. 1 keer is goed gegaan. En dus vroeg er ik de laatste keer ook. Maar toen stond erop het briefje dat er niet geruild kon worden van extra toppings, erg vreemd terwijl de 1e keer wel kon, 2/12/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/24/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/24/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed en altijd optijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer helemaal lekker! 1/21/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/19/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt super lekker!! 1/11/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere pokebowl! En een heerlijke Red Velvet cake ✌🏻 Dikke aanrader! 1/11/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom enorm lekker gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige Poke Bowls én op tijd bezorgd. 1/8/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd en lekker! 1/7/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat we weer ca 1,5 uur op onze bestelling moesten wachten. Na ca 1 uur gebeld : zou binnen 15 min bezorgt worden. Werd dus toch weer later. Uiteindelijk wel aantal gratis brownies gekregen ter compensatie. Kwaliteit verder prima in orde ! 1/6/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten! 1/5/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Werkt wel maar op de één of andere manier niet geheel overzichtelijk 1/3/2022
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas de chopsticks vergeten terwijl we deze apart erbij hadden gezet. Daarnaast was de portie rode ui vele malen meer dan de rest waardoor deze overheersend was. Voor de rest was het menu om een pokebowl samen te stellen uitgebreid en prettig. 12/30/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd geleverd, goed kwaliteit/vers en lekker 12/29/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/22/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2021
Bij Poke Waalwijk Grotestraat 213 0416 743 333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
BijPoke Breda 5 stars after 761 reviews
BijPoke Breda