Reviews


5 stars after 91 reviews
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/25/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gelukkig een eigen website,in plaats van de oplichters thuisbezorgd. Het was weer vanouds lekker,vers,goed gevuld en optijd. 11/25/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Over de kwaliteit kan ik niet oordelen aangezien ik mijn poke bowl niet heb ontvangen (momenteel al 2h geleden dat ik heb besteld). Vind dit erg schandalig en hoop dat jullie met een gepaste oplossing/compensatie komen. Erg teleurgesteld. 11/22/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/14/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bij de website is er geen optie om te kiezen voor "geen toping". Dit meld ik dan steeds in de comments. Dit heeft nu elke keer weer geresulteerd in een tweede levering omdat de toping er steeds doorheen zit. Een extra optie op de site zou dus niet verkeerd zijn. Tevens was bij de laatste levering bij de tweede keer de "extra zalm" van 4.50 niet meegeleverd. Om dan te bellen een het een derde keer te laten leveren had ik op dat moment geen zin in. Al met al kan er op gebied van bezorging nog wat verbeterd worden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vanavond weer heerlijk gegeten 11/11/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Teleurgesteld.. Voor de eerste keer waren de / leken de ingrediënten minder vers. Ook de samenstelling van de bowl was echt minder. Zonde. Overigens had Thijs Vermunt vandaag dezelfde ervaring. Jammer, want we zijn fan en bestellen heel vaak. 11/11/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hadden om 16.15 besteld om af te halen, maar toen ik onderweg was werd ik gebeld dat het op z'n vroegst om 17.00 kon. Niet handig om dan 16.15 als optie aan te geven op de site.. 11/7/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke poke bowl. Vriendelijke bezorger. Mooie prijs kwaliteit verhouding This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/28/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Duidelijk, snel, vers en heel erg lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekkere poke bowls. Vergeleken met de eerste paar keer dat we hier poke bowls gehaald hebben lijken de porties helaas wel een heel stuk kleiner geworden. 10/20/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
10/10/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Rijkelijk gevuld This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/9/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vond de pokebowl erg lekker! Voor mij persoonlijk vond ik er een klein beetje weinig zalm in zitten en een iets te grote hoeveelheid zeewier. Maar ik kom zeker nog een keer terug en raad het anderen ook aan! 10/5/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super eten, snelle en nette bezorging. Alleen bestellen via de telefoon niet echt makkelijk. Wel raar dat veel dingen 20% duurder zijn dan bij de Bredase vestiging. 9/28/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2 pokebowls zalm besteld waren heerlijk en keurig op tijd bezorgd. Bij 1 pokebowl extra tonijn besteld dit zat er helaas niet bij. Gebeld naar pokebowl Etten-Leur en werd netjes opgelost met een gratis pokebowl bij de volgende bestelling:) 9/13/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers, altijd goed gevuld en super lekkere toetjes! 9/12/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk 🤤 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal geweldig! 9/10/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk genoten van de pokebowl! Echt voortreffelijk. Enige minpunt is dat bij een online bestelling via i-deal betaald moet worden wat 25 cent kost. Er is geen andere optie zoals contant betalen bij afhalen. Bestellen via internet betekent alijd extra transactiekosten. 9/7/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/6/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling stond keurig klaar toen ik deze op kwam halen. Eten was erg smakelijk! Ik had een medium portie, maar dit was ruim voldoende. Kreeg er ook nog een gratis toetje bij :-) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/3/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Ook werd ik opgebeld dat de bestelling 5 minuutjes later werd bezorgd. Netjes toch! 9/3/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Onze bestelling was niet goed doorgekomen en was daardoor later klaar dan verwacht. De zalm was op, deze optie zou op de website dan ook geblokkeerd moeten worden. Eten was prima. Voor het ongemak kregen we brownies cadeau. Dat vinden wij top, want waar mensen worden nu eenmaal wel eens fouten gemaakt. Al met al tevreden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, vers, vriendelijk. Aanrader! 8/27/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/23/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op een aantal kruimels na, was de tempura seaweed helaas amper te vinden. 8/22/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/22/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde erg lang voordat bezorgd werd. Bezorger heeft wel keurig gebeld dat hij er bijna was This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Net als afgelopen maandag 2 grote poke bowl met zalm besteld. Afgelopen maandag zat er heerlijk rode kool bij. Vandaag zat er totaal geen rode kool bij, enkel veel rode ui. Is het recept veranderd? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit. Bedankt! 8/15/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Voor het eerst een bestelling geplaatst voor 4 personen. Ik ben 3x gebeld omdat ingrediënten op waren of niet rijp. Gevraagd of er ter compensatie extra zalm op de poke bowls kon, hier kwam een matige ja op. We hebben lang moeten wachten op de berzorging ( 1u en 35min). Erg jammer. De poke bowls smaakte gelukkig heel goed en goed gevuld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk. Werd op de afgesproken tijd afgeleverd. 8/13/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker en vers 8/13/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, goed verzorgd, mooi opgemaakt. Absolute aanrader! 8/11/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/10/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/9/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De pokebowls waren wederom heerlijk. Helaas duurde de bezorging te lang (1 uur en 38 minuten); dit was niet voor het eerst. 8/3/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had rode biet besteld maar kreeg rode ui daarvoor in de plaats zonder melding daarvan.... Toch smaakte de bowl nog steeds lekker! 8/2/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Net zo lekker als uit Breda. Maar nu dichterbij. Tot snel.. 8/1/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke poke-bowls! Je kunt je eigen bowl zelfs samenstellen. Gemakkelijk via de website te bestellen en bezorgen doen ze ook nog. Heeeeel blij met deze vestiging in Etten-Leur 8/1/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Netjes gebeld toen de bestelling wat later zou komen ivm drukte. Toen de bezorger eenmaal langs was geweest hebben we lekker gegeten, veel waard voor je geld! Zeker voor herhaling vatbaar! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een verrukkelijke pokebowl. Een flinke portie, lekker vers. Ik kom zeker terug. Een aanwinst voor Etten-Leur. Lekker op fiets afstand. 7/29/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere poké bowl met verse producten. 7/28/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/28/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg genoten van de Pokébowls, veel keuzes uit toppings en sauzen! Ook leuk extraatje gehad bij de bestelling ! 7/26/2022
Bij Poke Etten Leur Bijvang 10 076-2102100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk. Een aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Breda 5 stars after 941 reviews
Breda