Reviews


5 stars after 93 reviews
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Tonijn was niet vers, ik heb het moeten weggooien 10/26/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Zou om 16:15 klaar zijn maar helaas werd het pas 16:27. Ook zaten er geen stokjes bij. Voor afhalen is het wel handig om er iets bij te doen van eetgerei. Qua pokebowl zijn jullie de beste gewoon.. super lekker gegeten weer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd erg tevreden met de bowls van bij poké! 10/12/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling stond op tijd klaar voor ophalen en heeft goed gesmaakt! Goede kwaliteit avocado's. Goede verhouding tussen de ingredienten. Gebruiksvriendelijke website, aangenaam om ook optie afhaal en afhaaltijd te kunnen selecteren. 10/10/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 10/10/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was weer een van de bakjes opgegaan. Maar super lekker 10/8/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een heerlijk eten voor een eerlijke prijs. Alles vers en volop vrije keuze hoe je pokebowl wil samenstelling. Vriendelijke personeel en bezorging werkt ook prima. Ik ben fan van jullie. ( En ik heb toch al heel wat verschillende pokebowl zaken geprobeerd: jullie zijn samen met een andere zaak mijn nummer 1) 10/7/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goddelijk! 10/5/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
HEERLIJK! Gevarieerd, gezond en vullend. 10/3/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, echt een aanrader 9/30/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
eten smaakt heerlijk en is lekker grote portie. 9/25/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeeeeerlijk! 😋 9/24/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na 1 uur pas geleverd nadat ik zelf hebben moeten bellen omdat ze ons waren vergeten ! En dan inbreekt er ook nog wat! En dan als excuus 1 heel klein stukje spekkoek krijgen voor 2 personen! We worden ook altijd gebeld wat voor drinken we willen als we via de website hebben besteld zelfs dit is niet gebeurd 9/23/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Waanzinnig lekkere bowls! Heerlijk vers. Voor herhaling vatbaar. 9/23/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Saus alleen los geleverd ipv in de poke bowl, maar dat is natuurlijk makkelijk opgelost. Verder 100% tevreden. 9/22/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/21/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk. Lekker snel bezorgd ook. Mijn eerste, maar zeker niet mijn laatste bestelling :-) 9/16/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed gevulde bowl! Alleen de garnalen mogen groter. 9/12/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Je kan alles zelf kiezen qua ingrediënten. De medium is meer dan genoeg. Het duurt wel lang, dus daar moet je rekening mee houden. 9/11/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering, vriendelijke service!! 9/10/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ziet er goed uit en gaat vast lekker zijn :) 9/8/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/5/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn bestelling stond klaar, en het was boven verwachting smakelijk. Volgende week weer;-)! 9/2/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/31/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben overheerlijk genoten. Royaal belegd! Het is echt waar voor je geld. 8/29/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
supersnelle bezorging! 8/29/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede smakelijke Bowl, snel geleverd en goede service. Omdat ik via de site bestelde mocht ik een gratis drankje bestellen. Volgende keer bestel ik hier weer!👍🏻 8/26/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pokébowls met erg veel lekkere toppings! 8/18/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/15/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk zoals altijd. Maar wel jammer dat er geen tonijn meer is! 😔 8/15/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service, werd netjes gebeld omdat er een ingrediënt niet was. Erg lekker en niet duur. 8/15/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service en super lekker :) 8/13/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
8/12/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great food. The middle Poke is cheaper than all thr other Poke places I know. Great servicr when tjey make up for my Fanta with other cold drinks. I would always comeback. ❤ 8/11/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pokebowls, snel en vriendelijke service :) 8/10/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/10/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/7/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals elke keer weer heerlijk gegeten! En wat fijn dat jullie me steeds verrassen met een gratis drankje en zelfs met een brownie toetje! Hier word ik blij van! 8/5/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Elke keer weer dezelfde goede kwaliteit en snelle service. 8/1/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/25/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles top!! Behalve op website kon ik niet meer kiezen voor medium pokebowl? Er stond dat deze er niet meer was. Toen een grote besteld en ging ook op zonder probleem ;) 7/23/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden over kwaliteit en smaak van de bowls, echter de laatste paar keren geen realistische bezorgtijd. Plus een half uur op de bezorgtijd heb ik nu vaker meegemaakt. Wel vriendelijk aflevering. 7/16/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/15/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!!! 7/13/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2020
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, super lekker! 6/30/2020
BijPoke Breda 5 stars after 203 reviews
BijPoke Breda