Reviews


5 stars after 255 reviews
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling werd ruim 35 minuten later bezorgd dan aangegeven, maar veel storender was dat het al 20 minuten vóór levering al afgevinkt werd als 'bezorgd', waardoor we dachten dat het misschien ergens verkeerd geleverd was. De 2e ster is puur uit coulance vanwege de overmacht door verkeersdrukte, wat de bezorger aangaf. Daarvoor is dan nog begrip. De Poké bowls waren lekker, al bevatte 1 van de 3 zeer weinig saus, beduidend minder dan bij eerdere bestellingen. 4/4/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bestel vaak lekkere verse pokebowls bijpoke πŸ˜ƒ gister waren helaas de avocado en mango te rijp. Verder is bezorging website etc. altijd top en de biels lekker vers. 4/2/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben er weer van genoten. Heerlijk en ruim voldoende 4/1/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk, snelheid van het personeel kan beter. Bestelling kon om 19.30u afgehaald worden, toen moest ik nog een kwartier wachten voordat die klaar was. Dat was jammer. 3/28/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte service en afhandeling 3/23/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/21/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk genoten van de poke bowls This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd smullen! Zelfs de kleine pokébowl is een royale portie. 3/12/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk als altijd.Bezorgd op afgesproken tijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De rijst was niet gaar, er zat geen saus op en de bezorging te laat. Jammer, voorheen was het wel altijd goed. 2/17/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik meld herhaaldelijk bij een bestelling dat ik geen bestek nodig heb. Toch wordt dat geregeld mee gegeven. Jammer. 2/17/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was top! 1/29/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/24/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/12/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij zijn fan! 1/3/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk als altijd! Heel attent dat er even gebeld werd dat het wat later bezorgd zou worden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde echt te lang. 17:45 besteld en 20:15 pas bezorgd. 12/29/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed eten voor een goede prijs! 12/23/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Over het algemeen ben ik heel tevreden over de prijs/ hoeveelheid verhouding. Ik heb alleen deze keer surimi ontvangen in plaats van de edamame boontjes die ik had besteld. Dat was jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/10/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker bij jullie! 12/3/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer zo'n heerlijke pokébowl bezorgd door weer en wind! Nu iets met citroen erbij besteld; zóóó lekker! Kwaliteit is hier gewoon standaard! 11/26/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk als altijd!!! 11/13/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/10/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/6/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging was deze keer later dan we gewend zijn, eten was lekker. 11/6/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste Pokébowl ooit! Rijk gevuld en goed van smaak voor een hele betaalbare prijs. 11/2/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker gegeten! Ik had via de website op het opmerkingenvakje aangevraagd of ik iets eerder kon komen dan de tijd in het geselecteerde vakje, en toen ik het eten kwam halen stond alles al netjes klaar, super! Ook erg fijn dat er vlak bij geparkeerd kan worden. 11/1/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pokébowl en supersnel bezorgd. 10/8/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pokébowl, vlot bezorgd, alles prima! 9/22/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Coconut bowl was helaas niet zo smaakvol. Veel te veel uien erin en bijna geen kip. Deze zal ik nooit meer gaan bestelen. 9/11/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie pokébowls zijn altijd zó lekker! En zelfs de kleinste versie is meer dan genoeg! 9/3/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/30/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gezond, vers en super lekkerπŸ‘πŸ»πŸ˜˜ 8/27/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/27/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had bij opmerkingen bewust (ook om verspilling tegen te gaan) aangegeven dat we geen bestek/stokjes nodig hadden. Toch waren deze wel bijgeleverd, dus een beetje jammer dat de opmerking die zelfs op de bon staat, niks mee gedaan is. De pokebowls zelf waren wel weer erg lekker. 8/26/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, porties zijn perfect! 8/26/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service en een heerlijke pokebowl en red velvet cake! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele lekkere Poke Bowl. Tip: wij hebben zelf eetstokjes en vinden het zonde om de meegeleverde iedere keer weg te moeten gooien. Wellicht op de website de mensen de keuze bieden om ze er wel of niet bij te bestellen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon heerlijke pokebowls! Rijkelijk gevuld, vers en een goede prijs. 8/5/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 8/5/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/3/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker...zeker voor herhaling vatbaar 8/2/2021
BijPoke Adres Parkstraat 2 076 210 0125
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Elke keer weer top! 7/31/2021
BijPoke Breda 5 stars after 761 reviews
BijPoke Breda